inPress Blog

Volg onze projecten op de voet

InPress trampolinedoeken zetten uw vastgoedproject in de kijker

 • Gepost op 27.09.2018 om 9:30 door inPress

Een oude gevel van uw gloednieuw project verstoppen achter een strakke, mooie spandoek? Misschien schept u al graag een eerste indruk van uw toekomstig project op de bouwgrond met een steiger van containers of een Truss-systeem? Met een spandoek in frame of een doek met rekkers gespannen als een trampolinedoek, geeft u het perfecte plaatje weer. Mét uw boodschap: strak, stijlvol en duidelijk zichtbaar in het straatbeeld.

Visuele vastgoedcommunicatie: u ziet het vast en zeker groots

Om maximale visibiliteit van bij de start van uw project te verzekeren, kiest u voor een trampolinespandoek. Ideaal om uw boodschap op een grote oppervlakte over te brengen en meteen de goedkoopste manier als u een omvangrijk aantal vierkante meter wil bedekken. Glashelder ook, want als grootste producent, leverancier en installateur in Vlaanderen en Brussel levert inPress digital printing van absolute topkwaliteit. Onze grafische ontwerpers vertalen uw boodschap klaar en duidelijk, volgens uw design en in uw huisstijl.

Spandoeken in frame laten kopers en huurders dromen van uw vastgoedprojecten

Bovendien zorgt het frame of kader rond een spandoek ervoor dat u oneffen gevels met vensterbanken of terrassen handig verstopt achter een strak geheel. Zo valt uw boodschap altijd op. De renovatie of bouwwerf achter het scherm is niet langer zichtbaar, maar wel het prachtige eindresultaat. En zelfs bij een bouwgrond of een projectsite in volle opbouw schetst een trampolinespandoek al het perfecte beeld van uw plannen. Potentiële kopers en huurders krijgen op die manier alvast een voorsmaakje van hun droomappartement of -woning.

Ons unieke klantenplatform houdt u de klok rond op de hoogte

Bij inPress kiest u tussen verschillende spandoeken in frame. U geniet maximale visibiliteit, verstopt een bouwwerf achter een stijlvol scherm of pakt uit met een aantrekkelijk toekomstbeeld. Een ding hebben al die toepassingen gemeen: u hoeft zelf de handen niet uit de mouwen te steken. Als projectontwikkelaar of vastgoedmakelaar bestelt u uw spandoek in frame op ons onlineplatform. Ons team doet de rest en u volgt realtime de plaatsing op. Voor een indruk die blijft hangen!

 

Uw vastgoedproject in de kijker zetten? Krijg hier alle info over onze spandoeken in frame en meer!

Laatste berichten

 • 13.05.2019

  Opvallen in de immowereld? Kleine immoborden en stickers maken een groot verschil!

  Lees meer
 • 08.04.2019

  Inpress ontzorgt zijn klanten

  Lees meer
 • 23.01.2019

  Onze immoborden boosten uw visibiliteit. Ontdek hoe!

  Lees meer
 • 10.12.2018

  InPress boost duurzame vastgoedcommunicatie in Vlaanderen.

  Lees meer
 • 27.09.2018

  InPress trampolinedoeken zetten uw vastgoedproject in de kijker

  Lees meer
 • 28.03.2018

  Raamsticker v/d maand: Orka

  Lees meer
 • 27.03.2018

  inPress opent filiaal in Limburg.

  Lees meer
 • 25.03.2018

  Nieuwe printer voor inPress!

  Lees meer

U wil een projectbord? Contacteer ons.

Yannick of Jan zullen u zo snel als mogelijk antwoorden.


Of bel ons op +32 (0)3 825 40 16