inPress Blog

Volg onze projecten op de voet

InPress boost duurzame vastgoedcommunicatie in Vlaanderen.

 • Gepost op 10.12.2018 om 10:0 door inPress

De grootste leverancier en installateur van vastgoedcommunicatie in Vlaanderen en Brussel kiest radicaal voor online en lokale klantenservice. Dat zorgt ervoor dat zowel zijn medewerkers als zijn klanten minder in de auto en in de file zitten. Bovendien werkt inPress nu nog uitsluitend met duurzaam materiaal. Deze nieuwe aanpak is niet alleen voordelig voor klanten, maar ook voor het milieu

 

Stijlvolle immoborden vervangen schreeuwerige ‘Te huur’ en ‘Te koop’

Door in zee te gaan met het inPress-team van grafische ontwerpers, zeefdrukkers en digitale drukkers zijn immomakelaars en projectontwikkelaars zeker van kwalitatieve vastgoedcommunicatie. Immoborden worden afgewerkt in een design naar keuze en gemonteerd op een stevig frame door ervaren techniekers. Voorbijgangers voelen zo de betrouwbare professionaliteit van het immobedrijf. Daarnaast hoeft men niet langer te vrezen voor loshangende of rondvliegende immoborden in het straatbeeld.

 

Gratis platform voor alle bestellingen en follow-up

Vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars kunnen nu met enkele muisklikken een bord of doek bestellen via het gratis onlineplatform van inPress. Hetzelfde forum laat trouwens ook toe in realtime te volgen wanneer de borden of stickers geplaatst of weggehaald worden. “Dankzij deze gestroomlijnde en efficiënte aanpak kunnen immomakelaars en projectontwikkelaars focussen op hun kernactiviteiten en hoeven ze zelf niet meer rond te rijden voor hun communicatie in het straatbeeld.” zegt Jan Verelst, een van de twee zaakvoerders van inPress.

 

Meer duurzame materialen, minder zwerfafval

Op nog een andere manier zorgen we trouwens voor minder files: de installateurs wonen in de buurt van lokale opslagplaatsen, die ‘s nachts worden bevoorraad.” vult mede-zaakvoerder Yannick Van Heester aan. In deze opslagplaatsen worden bestellingen gemaakt met duurzaam sterke materialen. Dat geeft nog een extra voordeel voor het milieu: herstellingen en dus hergebruik zijn mogelijk. Professionals voorkomen bovendien dat borden loshangen of zelfs wegvliegen, en zo zwerfafval creëren.

Laatste berichten

 • 13.05.2019

  Opvallen in de immowereld? Kleine immoborden en stickers maken een groot verschil!

  Lees meer
 • 08.04.2019

  Inpress ontzorgt zijn klanten

  Lees meer
 • 23.01.2019

  Onze immoborden boosten uw visibiliteit. Ontdek hoe!

  Lees meer
 • 10.12.2018

  InPress boost duurzame vastgoedcommunicatie in Vlaanderen.

  Lees meer
 • 27.09.2018

  InPress trampolinedoeken zetten uw vastgoedproject in de kijker

  Lees meer
 • 28.03.2018

  Raamsticker v/d maand: Orka

  Lees meer
 • 27.03.2018

  inPress opent filiaal in Limburg.

  Lees meer
 • 25.03.2018

  Nieuwe printer voor inPress!

  Lees meer

U wil een projectbord? Contacteer ons.

Yannick of Jan zullen u zo snel als mogelijk antwoorden.


Of bel ons op +32 (0)3 825 40 16