inPress Blog

Volg onze projecten op de voet

inPress zet een boompje op

 • Gepost op 17.11.2023 om 21:17 door Yannick Van Heester

U kent ons. Fijn zo!
Dan weet u dat we met inPress graag indruk maken. En niet alleen op u. Maar ook op onze natuur. Daarom planten we op zondag 19 november samen OAKED vzw en Natuurpunt een stuk bos aan in Putte. Onze schenking: 200m² kraaknieuw bos. Onze return: zuivere lucht en meer biodiversiteit. 

U heeft gelijk. Als grootste leverancier en installateur van vastgoedcommunicatie in Vlaanderen en Brussel is het niet evident om duurzaam te ondernemen. Maar we zien wel een bos aan mogelijkheden. 

Kent u de 3P’s? Ze staan voor People, Planet & Profit. Een filosofie die we graag uitdragen. Het erkent dat een duurzaam bedrijfsmodel niet alleen goed is voor mens en milieu, maar op lange termijn ook rendeert voor het bedrijf zelf. 

Profit: onze klantenservice is online en lokaal. Dat betekent dat zowel onze medewerkers als onze klanten minder in de auto zitten. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

Planet: we recupereren onze materialen: hout wordt hergebruikt en ook onze borden. Die worden gezeefdrukt met watergedragen inkt wat recuperatie toelaat. De platen gaan terug naar de fabrikant die ze gebruikt als grondstof. Circulair werken om zo onze afvalstroom te minderen. Daarnaast zijn onze filialen uitgerust met zonnepanelen. Nog een manier om onze groenere levensstijl te omarmen. 

People: in plaats van een auto te leasen, doen wij met inPress aan bike lease. Zo moedigen we ons personeel aan om te fietsen naar het werk. Bovendien bieden we hen een opleiding ecodriving aan. Op die manier verminderen we onze ecologische impact en bevorderen we de veiligheid op de weg.

Dat is onze invulling van de 3P’s. En laat ons er een 4e aan toevoegen: de P van Positieve impact. Concreet, niet abstract. Zo zetten we met inPress ons boompje op in een duurzaam bos.

Te beginnen bij zondag dus. We doen dat samen met OAKED. Dat is een community waarin je de natuur beleeft. Als lid hebt u er toegang tot een boeiende leeromgeving, gebouwd door hun 20 ambassadeurs. Online delen ze kwalitatieve content over thema’s die u dichter bij uzelf én bij de natuur brengen. Die kennis bieden ze ook offline aan, met activiteiten zoals bushcraften, slowdownweekends, workshops over yoga en ademhalen, over fermenteren en ijsbaden,…. Ook u kan net zoals wij in hun vat vol natuur duiken. Hier ontdekt u wat een lidmaatschap voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Groene groet,

Jan Verelst & Yannick Van Heester,
zaakvoerders inPress.

Laatste berichten

 • 17.11.2023

  inPress zet een boompje op

  Lees meer
 • 13.05.2019

  Opvallen in de immowereld? Kleine immoborden en stickers maken een groot verschil!

  Lees meer
 • 08.04.2019

  Inpress ontzorgt zijn klanten

  Lees meer
 • 23.01.2019

  Onze immoborden boosten uw visibiliteit. Ontdek hoe!

  Lees meer
 • 10.12.2018

  InPress boost duurzame vastgoedcommunicatie in Vlaanderen.

  Lees meer
 • 27.09.2018

  InPress trampolinedoeken zetten uw vastgoedproject in de kijker

  Lees meer
 • 28.03.2018

  Raamsticker v/d maand: Orka

  Lees meer
 • 27.03.2018

  inPress opent filiaal in Limburg.

  Lees meer
 • 25.03.2018

  Nieuwe printer voor inPress!

  Lees meer

U wil een projectbord? Contacteer ons.

Yannick of Jan zullen u zo snel als mogelijk antwoorden.


Of bel ons op +32 (0)3 825 40 16