Klantenplatform Inpress Immo online| Inpress

Klantenplatform Inpress Immo online

Uw infopunt in real-time

Immo Online Systeem

Aanmelden

UPDATE CORONA MAATREGELEN

Beste klant,

Wegens de nieuwe richtlijnen i.v.m de strijd tegen het corona-virus is inPress genoodzaakt zijn activiteiten tijdelijk stop te zetten. Er zal geen productie meer zijn en er worden geen plaatsingen meer uitgevoerd tem 3 mei 2020. Alle reeds aangevraagde opdrachten worden tijdelijk on hold geplaatst. 

Wij volgen de richtlijnen op de voet en hopen snel weer operationeel te zijn. Hierover zullen we duidelijk communiceren wanneer dit aan de orde is. De datums die nu in het online systeem staan of vroeger reeds gecommuniceerd zijn vervallen bij deze. Het is een uitzonderlijke situatie voor ieder van ons, hopende op uw begrip. 

inPress blijft wel bereikbaar via telefoon of mail. 
Voor dringende zaken gelieve te mailen naar 
yannick@inpress.be

Met positieve groeten en hopelijk tot snel. 
Zorg goed voor elkaar.
Samen tegen Corona.

Het inPress-team.

U weet alles

Dankzij Inpress Immo online weet u alles van elke opdracht: plaats en datum van installatie (op een landkaart en met foto van het geplaatste item), naam aanvrager binnen uw kantoor, type bord of sticker, feedback over de omstandigheden bij de installatie. De voortgang van de opdrachten is in een percentageflow te zien. U kunt alle items naar eigen voorkeur sorteren. Dankzij handige icoontjes behoudt u in één oogopslag het overzicht.

U hebt 24/7 toegang

Online bekijkt u al uw opdrachten of past u ze aan. Alleen u hebt toegang tot uw profiel en uw opdrachten. Vergissingen zijn uitgesloten.

U werkt efficiënt

Inputten van de gegevens per bord hoeft maar eenmaal. Een bord laten plaatsen of weghalen, een ‘verkocht’-sticker aanbrengen, aanpassingen doorvoeren: in één klik is het geklaard.

U vindt alles

Via de zoekoptie met meerdere trefwoorden vindt u snel één specifiek bord terug. U kunt meteen voor dat bord een nieuwe opdracht doorgeven. En u ziet ook hoe het met uw voorraad staat.

U reageert op offertes en ontwerpen

Op Inpress Immo online is interactiviteit troef. U keurt snel offertes goed en beoordeelt onze ontwerpen.

U krijgt een e-factuur

Inpress kiest voor e-facturatie. U krijgt onze facturen als pdf toegestuurd, zo besparen we papier en verzendkosten. Op elke factuur vindt u het jobnummer en de concrete informatie over de uitgevoerde opdracht.

U wil graag klant worden?

Stuur ons een berichtje met uw contactgegevens.


Of bel ons op +32 (0)3 825 40 16