inPress Blog

Volg onze projecten op de voet

Onze immoborden boosten uw visibiliteit. Ontdek hoe!

 • Gepost op 23.01.2019 om : door Inpress

Wanneer u een huis of appartement verhuurt of verkoopt, wilt u het uiteraard zo goed mogelijk in de verf zetten. De immoborden van InPress spelen hier ten volle op in: ze verhogen uw zichtbaarheid en geven uw huis een extra positieve uitstraling. Ontdek hoe!

 

Waaraan kunt u onze immoborden herkennen?

Onze immoborden groeiden op enkele jaren tijd uit tot een must-have voor iedere woning die verkocht of verhuurd wordt. Ze zijn te herkennen aan hun grootte (van 100 op 140 cm), de kwaliteitsvolle afwerking ervan en het stijlvolle en stevige houtwerk waarop ze bevestigd worden.

Door de professionele plaatsing zijn de InPress-borden altijd 100 % waterpas gemonteerd en worden ze geplaatst zodat er geen wildgroei aan de borden mogelijk is. Het is dus dé ideale oplossing om de visibiliteit van uw woning te boosten in elke omstandigheid.

Maar dat is helemaal niet alles. We hebben namelijk 5 succesfactoren van onze InPress-immoborden. Benieuwd? We sommen ze graag voor u op!
 

De 5 succesfactoren van inPress-immoborden

 1. Volledige ontzorging
  Onze immoborden maken deel uit van een volledig ontzorgend pakket. We ontwerpen, produceren, stockeren, plaatsen en verwijderen uw bord wanneer dat nodig is.

  Daarnaast hoeft u ook helemaal geen materiaal te voorzien. Wij zorgen voor passend houtwerk om uw bord op te bevestigen in het wit, grijs of zwart. Zo past zelfs de bevestiging van uw immobord goed bij uw woning!
   

 2. 100% kwaliteit en uniformiteit
  We stockeren, plaatsen, reinigen en onderhouden onze borden zelf. Zo waken we continu over de kwaliteit en uniformiteit van uw immoborden. Dankzij professionele plaatsers verhogen we uw professionele imago en spelen we de degelijkheid van een pand ten volle uit. Daarnaast garanderen onze professionals een veilige plaatsing met oog voor uw onroerend goed én uw visibiliteit.
   

 3. Ruimte voor extra boodschappen
  Een immobord van 140 op 100 centimeter is opvallend en biedt heel wat ruimte. Op die manier kunnen makelaars pandafhankelijke boodschappen voorzien. Is het formaat van onze borden toch niet genoeg om uw boodschap te vertellen? Dan kunt u gebruik maken van een extra onderbord!
   

 4. Een gestroomlijnd platform
  Onze klanten hebben toegang tot ons (unieke) online platform. Daar kunnen zij snel hun bestelling plaatsen, krijgen ze een overzicht van hun borden en hebben ze de mogelijkheid om facturen te raadplegen. Op die manier weet u exact waar uw borden zich bevinden en verkleinen we de administratie.
   

 5. Overal aanwezig, toch opvallend
  Het formaat van onze immoborden groeide in een mum van tijd uit tot een uniforme afmeting voor makelaars. Ze zijn dus alomtegenwoordig in het Vlaamse landschap, maar vallen wel genoeg op. Hun grootte, kwaliteitsvolle afwerking en stevigheid zorgen ervoor dat uw borden opvallen, ongeacht de weersomstandigheden, plaats of tijdstip.

 

Wilt u de zichtbaarheid van uw immoborden een boost geven?

Neem contact op met één van onze teamleden.

Laatste berichten

 • 17.11.2023

  inPress zet een boompje op

  Lees meer
 • 13.05.2019

  Opvallen in de immowereld? Kleine immoborden en stickers maken een groot verschil!

  Lees meer
 • 08.04.2019

  Inpress ontzorgt zijn klanten

  Lees meer
 • 23.01.2019

  Onze immoborden boosten uw visibiliteit. Ontdek hoe!

  Lees meer
 • 10.12.2018

  InPress boost duurzame vastgoedcommunicatie in Vlaanderen.

  Lees meer
 • 27.09.2018

  InPress trampolinedoeken zetten uw vastgoedproject in de kijker

  Lees meer
 • 28.03.2018

  Raamsticker v/d maand: Orka

  Lees meer
 • 27.03.2018

  inPress opent filiaal in Limburg.

  Lees meer
 • 25.03.2018

  Nieuwe printer voor inPress!

  Lees meer

U wil een projectbord? Contacteer ons.

Yannick of Jan zullen u zo snel als mogelijk antwoorden.


Of bel ons op +32 (0)3 825 40 16