Klantenplatform Inpress Immo online| Inpress

Klantenplatform Inpress Online

Uw infopunt in real-time

Inpress Online

Welkom op ons gloednieuwe klantenplatform.

Inloggen

U weet alles

Dankzij Inpress Immo online weet u alles van elke opdracht: plaats en datum van installatie (op een landkaart en met foto van het geplaatste item), naam aanvrager binnen uw kantoor, type bord of sticker, feedback over de omstandigheden bij de installatie. De voortgang van de opdrachten is in een percentageflow te zien. U kunt alle items naar eigen voorkeur sorteren. Dankzij handige icoontjes behoudt u in één oogopslag het overzicht.

U hebt 24/7 toegang

Online bekijkt u al uw opdrachten of past u ze aan. Alleen u hebt toegang tot uw profiel en uw opdrachten. Vergissingen zijn uitgesloten.

U werkt efficiënt

Inputten van de gegevens per bord hoeft maar eenmaal. Een bord laten plaatsen of weghalen, een ‘verkocht’-sticker aanbrengen, aanpassingen doorvoeren: in één klik is het geklaard.

U vindt alles

Via de zoekoptie met meerdere trefwoorden vindt u snel één specifiek bord terug. U kunt meteen voor dat bord een nieuwe opdracht doorgeven. En u ziet ook hoe het met uw voorraad staat.

U reageert op offertes en ontwerpen

Op Inpress Immo online is interactiviteit troef. U keurt snel offertes goed en beoordeelt onze ontwerpen.

U krijgt een e-factuur

Inpress kiest voor e-facturatie. U krijgt onze facturen als pdf toegestuurd, zo besparen we papier en verzendkosten. Op elke factuur vindt u het jobnummer en de concrete informatie over de uitgevoerde opdracht.

U wil graag klant worden?

Stuur ons een berichtje met uw contactgegevens.