Pijlborden immo plaatsen • immoborden | InpressPijlborden immo plaatsen • immoborden | Inpress

Immoborden > Pijlborden

Pijlborden, ook geïnstalleerd ter plaatse.

Pijlborden voor immo wijzen de weg

Wijs dankzij onze pijlborden uw potentiële klanten de weg tot bij uw pand.

Waarom voor Inpress kiezen?

Goed

Inpress heeft jaren ervaring met outdoor vastgoedcommunicatie. We hebben onze werking en onze kwaliteit almaar verbeterd. Daardoor zijn we uw vertrouwen waard.

Stipt

Vastgoedmakelaars houden van een snelle en stipte service. Daarom sleutelen we voortdurend aan onze dienstverlening, overal in Vlaanderen en Brussel.

Nauwkeurig

Elk bord, elk doek, elke sticker plaatsen we met precisie. En ook de borden in onze voorraad worden zorgvuldig bewaard en beheerd.

Interactief

Dankzij ons online klantenplatform hebben we een voortdurende interactiviteit met onze klanten. Zij zien wat we doen en zijn van alles op de hoogte.

Innovatief

Nieuwe bevestigingssystemen, nieuwe milieuvriendelijke inkten, nieuwe energiebesparende routeplanning: we innoveren om te evolueren.

Correct

Ons foutenpercentage ligt enorm laag. Loopt er toch iets niet zoals het hoort? We bespreken het met u en zetten het meteen recht.

Pijlborden plaatsen en ophalen

Heel eenvoudig

  • U laat de pijlborden door ons plaatsen? We brengen het pijlbord aan op een paaltje en plaatsen het professioneel en correct. Zodra u de opdracht geeft, halen we de pijlborden weer weg.

  • U hebt de keuze uit pijlborden in recto of recto verso, en in verschillende maten en lay-outs. Kiest u voor pijlborden met dubbele pijl, dan kunt u ze in beide richtingen gebruiken.

  • U kunt de pijlborden ook zelf plaatsen. We leveren ze dan op het formaat en in de hoeveelheid die u bestelt.

U zoekt pijlborden? Contacteer ons.

Eenvoudige oplossingen aan een lage prijs.