De grootste leverancier van immoborden in Vlaanderen en Brussel| Inpress

Een indruk die blijft hangen

Over Inpress

Wat doen we?

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. We zijn de grootste producent-leverancier-installateur in Vlaanderen en Brussel. Voor projectontwikkelaars met internationale projecten voeren we ook opdrachten in het buitenland uit.

In de loop der jaren – Inpress is opgericht in 1991 – hebben we onze tools voor zeefdruk en digital printing sterk verfijnd. Onze grafische medewerkers schudden duidelijke ontwerpen uit hun mouw en leveren drukwerk van topkwaliteit af. Elke dag zijn een tiental teams onderweg om borden, doeken en stickers te plaatsen – én verwijderen wanneer onze klanten daartoe de opdracht geven.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Onze klanten kiezen voor ons zodat ze niet zelf de handen uit de mouwen hoeven te steken. Bovendien zijn ze zeker van een snelle en professionele realisatie en plaatsing van hun vastgoedcommunicatie.

Dankzij ons klantenplatform blijven makelaars en projectontwikkelaars 24/7 op de hoogte van de service voor immoreclame die we hen leveren.

Inpress doet wat het belooft. We respecteren deadlines, we weten wat makelaars willen, we zorgen voor een indruk die blijft hangen.

Nieuws

25 jaar Inpress: daar zit muziek in

Er zit muziek in Inpress. We bestaan dit jaar 25 jaar en vieren dat met onze muzikanten … en dat zijn natuurlijk onze personeelsleden. Zij zorgen ervoor dat onze service en onze producten één harmonieus geheel vormen. Op 5 november trekken we met hen naar de Night of the Proms in het Sportpaleis.

Inpress investeert in nieuw pand

Inpress had 600m² nodig en vond die … naast de deur. Ons nieuwe magazijn komt in unit 8 van het gebouw waar we gevestigd zijn. Daar gaan we de projectborden van onze klanten-vastgoedmakelaars assembleren en stockeren. In januari 2017 nemen we het magazijn in gebruik. Hou deze website en onze nieuwsbrief in de gaten!

Racen van start tot finish

Voor u gaan we snel. Maar ook in onze vrije tijd zitten we niet stil. Een voorbeeld? Dit jaar gingen we bij Inpress karten met ons personeel. Een geweldige dag die draaide rond teambuilding waarbij niemand uit de bocht ging. Wat had u anders verwacht?

Een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren.