Raamstickers: fotostickers, one-way-vision-stickers, contourstickers| Inpress

Raamstickers

Raamstickers geven uw pand stopping power

Raamstickers, veelzijdigheid troef

Raamstickers

Raamstickers zijn snel zelf te plaatsen en verwijderen. We bieden ze met of zonder schrijfruimte, als fotostickers voor een vitrine, als one-way-vision-stickers tegen inkijk van buiten en als contourstickers voor creatieve toepassingen.
 

Met of zonder schrijfruimte

Laat uw huisstijl ook terugkomen op de raamstickers die u op ramen of glazen deuren kleeft. Bij Inpress kiest u uit verschillende formaten. We kunnen ook een schrijfruimte voorzien zodat u zelf tekst kunt toevoegen met extra info over het pand

Fotostickers

Hebt u een handelspand of winkelpand in aanbod?

Toon het dan zoals het er kan uitzien. De fotosticker bedekt het volledige raam, simuleert de winkel en toont het potentieel. Lever uw materiaal aan of laat ons voorstellen voor afbeeldingen doen. We putten kwaliteitsvolle foto’s uit de beste beeldbanken.
 

One-way-vision-stickers

Dankzij piepkleine gaatjes is er voor voorbijgangers geen inkijk van buiten. Aan de binnenkant kunt u wel probleemloos naar buiten kijken.

Contourstickers

Wilt u een raamsticker in de vorm van een ontwerp, bijvoorbeeld het gebouw van een immoproject? Dan gaan we de sticker ‘contour snijden’.
De afwijkende vorm valt op en laat nog ruimte vrij om gewoon door het raam binnen en buiten te kijken.

Vragen over onze raamstickers? Contacteer ons.

Wij nemen meteen contact met u op...