IP-MAX • Inpress

IP-MAX

Groot, groter, groots, IP-MAX.
Met het mobiele billboard van inPress maak je MAXimaal indruk. Waar je wil. Hoe lang je wil
IP-MAX logo

Laat je overal zien

Op de oprit van jouw tante, pal in het dorpscentrum. Voor het bedrijf van jouw partner, langs de drukke steenweg.
Jij kiest. Wij parkeren. Dankzij zijn strakke look en het mobiele karakter, past de IP-MAX echt overal. Ook de kleuren bepaal jij zelf. Bovendien printen we op blockout materiaal. Extra stevig én het laat geen licht door. Dat mag gezien worden!

Vandaag in Torhout en overmorgen in Werchter? Dat kan. We plaatsen over heel Vlaanderen en doen dat zonder extra kilometerkosten. De snelste weg naar slimme reclame. En wil je die route volgen? Ook dat kan. Net zoals bij de traditionele panelen, kan je het plaatsingstraject realtime volgen via ons onlineplatform. De plek waar je bovendien jouw aanvragen beheert en facturatie opvolgt. Interactief en innovatief.

Wil je jouw promo doen opvallen? Jouw nieuwe product lanceren? Vastgoed promoten? Personeel zoeken?
De IP-MAX brengt jouw vraag maximaal tot leven. Je bent de boodschap beu? Ook dat gebeurt. Dan vervangen we het spandoek snel. Of mag de badge een keertje hoger of net lager? De IP-MAX is flexibel. En wij dus ook.

Waarom voor IP-MAX kiezen?

Uitstraling

Dankzij zijn strakke look en het mobiele karakter, past de IP-MAX echt overal. Ook de kleuren bepaal jij zelf. Bovendien printen we op blockout materiaal. Extra stevig én het laat geen licht door. Dat mag gezien worden!

Groots!

Omdat het reclamevlak van de IP-MAX 2 meter op 3 groot is. Met zijn anderhalve ton en grondoppervlakte van 2 meter op 2, is hij bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Bovendien zijn de zwanenhalsrekkers extra stevig.

Duurzaam

De IP-MAX is future proof. Omdat we met Inpress ook indruk willen maken op onze natuur. Daarom werken we met herbruikbaar materiaal.

MAXimaal

Wil je jouw promo doen opvallen? Jouw nieuwe product lanceren? Aan bedrijfsbranding doen? Met één installatie heb je honderden mogelijkheden. Het is maximaal impact maken. Sterker nog: het is dé nieuwste manier van adverteren.

Mobiel

Omdat onze IP-MAX enorm eenvoudig te installeren is, kunnen we hem tijdens jouw huurperiode door heel Vlaanderen laten reizen.
En wil je de rout volgen? Dat kan realtime via ons onlineplatform.

Leasing

inPress geeft garantie en een lage instapkost. Bovendien kan je jouw uitgave spreiden over verschillende termijnen. Een luxueuse leasing dus.

Ontdek onze lease mogelijkheden

Leasing mogelijk vanaf 92 euro/maand

info@ip-max.be